BGB komt iedere zondagmorgen om 10.00 uur samen voor een dienst waar de Bijbel centraal staat. Daarbij vinden we het belangrijk dat onze diensten begrijpelijk, toepasbaar en eigentijds zijn.

Wij zingen liedjes in het Nederlands en Engels , daarna hoort je iets nuttigs uit Gods woord voor je dagelijks leven.  Nadien is er altijd gelegenheid om een gratis kopje koffie of thee te drinken en in alle rust een praatje te maken.

Wij delen het gebouw met de Carrefour te Sijsele en de ingang is langs de zijkant dichtbij de benzine pompen.  BGB is ook bereikbaar via De Lijn, bus 58.  De bus halte is Kazerne of  Hekhoek, allebei 100 meter afstand van het gebouw (locatie: Bruggesteenweg 3, 8340 Sijsele).

BGB is een gezinsgericht gemeenschap en kinderen maken een belangrijk deel uit van wat wij doen en wie wij zijn. Daarom zijn onze klassen ingericht naar leeftijd.  Kinderen leren natuurlijk op een ander niveau. Ons doel is dat bij het weggaan dat jouw kinderen zullen vragen of ze volgende week mogen terugkomen  🙂

BGB vormt een gemeenschap van gelovigen, waar Christus centraal staat. Hem willen we van harte liefhebben en navolgen in het dagelijks leven.

BGB wil een opbouwende plaats zijn in een wereld waarin je vaak onderuit gehaald wordt.  Onze hartsverlangen is om de waarheid te kennen en te verkondigen.

Wij hopen dat je je bij ons thuis voelt.  Het bouwen van “eeuwige relaties” is ons doel.

 

Er wordt ook een nieuwe kerk gesticht in het hartje van Brugge:  Familiekerk.beFamilierkerk Brugge

Momenteel wordt er een wekelijkse maaltijd en bijbelstudie gehouden.  Familiekerk is ook een plaats waar iedereen welkom is.

Familiekerk Brugge wil een plaats zijn waar God centraal staat en er aandacht is voor de mensen die God nog niet kennen.